tirsdag 18. september 2012

Hver mandag og torsdag!

Som nyoppstartet lingviblogg er det om å gjøre å skape mønstre og rutiner folk kan forholde seg til. Denne ukas første oppdatering, "Ukas uttrykk", er starten på en serie som skal gå noen uker. Her tar vi for oss ord og uttrykk som er interessante av en hel rekke ulike grunner. Har du et forslag til et morsomt uttrykk (enten i norsk eller i utenlandsk) så er du hjertelige velkommen til å sende det inn, gjerne med en full artikkel.

Videre skal vår lingviblogg forsøke etter beste evne å poste to ganger i uken. Mandag og torsdag, så sjekk ofte innom for oppdateringer. Etterhvert håper vi på å få mange flere lingvibloggere med oss. Som alltid, om du har noe på hjertet send det til lingviblogg@gmail.com

Vår lingviblogg leker for tiden også med ulike design og maler. Ris og ros sendes nok en gang til vår e-post eller postes i kommentarfeltet. Har du en liten kunstner/ designer på innsiden tar vi gjerne i mot forslag til headere, bakgrunner og lignende. Igjen, send det til vår e-post.

Og før jeg takker for meg for denne gang vil jeg bare si tusen takk til alle som følger med. Og, det er bare å hive seg på om du har noe på hjertet.


Lingviblogger

- Julian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar